Twinkeltje

Maandag 11 juli is op de Helftheuvelpassage onze nieuwe winkel geopend, Twinkeltje Fashion & Lifetsyle. Een prachtige sfeervolle winkel waar we naast zeer betaalbare modische dameskleding, schoenen en accessoires ook leuke woonaccessoires verkopen. Kom gerust eens langs, dat is zeker de moeite waard.

Naast Twinkeltje op de Helftheuvelpassage, hebben we ook nog een webshop en een filiaal op het Rivierenplein waar we modische, trendy, en vooral betaalbare dameskleding aanbieden. Het filiaal op het Rivierenplein heeft tevens ook leuke kinderkleding in de collectie

De eerste winkel werd geopend aan het Rivierenplein in ’s-Hertogenbosch. Eigenlijk ontstond de winkel vanuit een fabrieksoutlet met goedkope dameskleding en kinderkleding. De klanten vroegen om meer en meer, en zo is eigenlijk de eerste Twinkel geboren. Na het succes van de eerste Twinkel volgde snel een tweede Twinkel aan de Helftheuvelpassage in Den Bosch en inmiddels is er een derde Twinkel op internet.

De collectie bestaat uit zeer betaalbare jurkjes, shirts, broeken en andere kleding. Maar ook schoenen, slippers, sieraden, tassen, riemen en andere accessoires nemen een belangrijke plaats in. Het succes van Twinkel is te danken aan de no-nonsense visie van Bernadette en John van Deursen: ‘goede kwaliteit, veel keus voor weinig geld’. De kracht van Twinkeltje zit hem eveneens in de wekelijks wisselende collectie en de diversiteit. Er is voor iedereen wat. Oud, jong en ook voor mensen met een maatje meer.

De kleding is dus zeer scherp geprijsd, je betaalt nooit teveel! Wil je online shoppen voor goedkope en trendy dameskleding? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Maar ook voor online jongenskleding en meisjeskleding ben je op www.twinkeltje.nl aan het juiste adres.

Bezoek ook eens de Twinkels in ‘s-Hertogenbosch. Daar wordt dezelfde lage prijs gehanteerd. Daarnaast kun je in de winkel natuurlijk direct kleding aanpassen en combineren en geldt de Twinkeltje klantenpas. Hiermee spaar je van elk aankoopbedrag 5% tegoed (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

Gewoon eens langskomen dus!

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00 uur
Dinsdag09:30 - 18:00 uur
Woensdag09:30 - 18:00 uur
Donderdag09:30 - 18:00 uur
Vrijdag09:30 - 20:00 uur
Zaterdag09:30 - 18:00 uur
Zondag12:00 - 17:00 uur

Adres

Helftheuvelpassage 99-101
5224 AC 's-HERTOGENBOSCH
073-6234570

2019 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie