Stef Streur UW SLEUTELSPECIALIST & SCHOENREPARATEUR

‘Stef Streur, uw schoenreparateur’ is al bijna 25 jaar een begrip in Den Bosch. Een ambachtelijke schoenmakerij, waar je behalve voor de reparatie van schoenen en tassen ook terecht kunt voor het laten maken van sleutels. Inclusief alle soorten transpondersleutels (met startonderbreker) voor auto, motor en scooter!

 

Ook voor uw autosleutel!

De technische revolutie van de laatste decennia heeft ervoor gezorgd dat de autosleutel van nu nauwelijks nog gelijkenissen vertoont met die van twintig jaar geleden. Het metaal heeft plaatsgemaakt voor kunststof, en binnenin gaat een schat aan technologie schuil. “Dat maakt de moderne autosleutel meteen ook een stuk kwetsbaarder”, benadrukt Streur: “Chips kunnen beschadigd raken en batterijen hebben niet het eeuwige leven. Een nieuwe sleutel bestellen bij dealer of garage kost al gauw boven de 150 euro. Bij ons heb je die al vanaf 30 euro. In de meeste gevallen kopiëren we daarvoor de chip in de sleutel. Als dat niet kan, hebben we vaak ook een originele sleutel, die bij een gespecialiseerd garagebedrijf  ingeleerd kan worden. De sleutel wordt dan toegevoegd aan de boordcomputer. Meestal kunnen we het echter alleen af en is de nieuwe sleutel zo klaar.” 

 

Streur is een van de weinige sleutelspecialisten die zich deze discipline eigen heeft gemaakt: ”Ik heb me vanaf dag één in de materie verdiept. En ook flink geïnvesteerd in machines. Maar dat is het allemaal zeker waard geweest. Want inmiddels weten zelfs klanten buiten Brabant ons te vinden.” Hij besluit: “Maar we blijven natuurlijk een schoenmakerij. Zo hebben wij als gilde-schoenmaker de nieuwe lijn van Floris van Bommel in huis. Met de originele zolen in alle kleuren.”  

 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00 uur
Dinsdag09:30 - 18:00 uur
Woensdag09:30 - 18:00 uur
Donderdag09:30 - 18:00 uur
Vrijdag09:30 - 20:00 uur
Zaterdag09:30 - 17:00 uur
ZondagGesloten

Adres

Helftheuvelpassage 252
5224 AP 's-HERTOGENBOSCH
Bel of stuur een Whatsapp naar 073-6214926

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie