Knuvers Sport

Ruim assortiment aan sport en sportmode

Knuvers Sport, een begrip in de regio!

Knuvers Sport is uitgegroeid tot een begrip in de regio! Ooit begonnen als een winkel in sportartikelen en later uitgebreid met een tweede winkel aan de Boschmeersingel. Peter Knuvers, eigenaar van Knuvers Sport, koos uiteindelijk voor de Helftheuvelpassage als vestigingsadres voor zijn uitgebreide sportwinkel. Inmiddels is er ook een tweede filiaal geopend aan De Akker in Vlijmen.

Knuvers Sport ademt sportiviteit uit. Niet zo vreemd met een eigenaar die zich topamateur wielrenner mocht noemen en tegenwoordig fanatiek tennisser is.

Het assortiment van Knuvers is meer dan ruim te noemen. Zo siert een enorme wand met de meest uiteenlopende sportschoenen de winkel. Hoewel functionaliteit voorop staat is bij Knuvers Sport tevens sprake van hoog gehalte aan modische artikelen. De door Knuvers  gevoerde merken als Twinlife, Protest, Brunotti, Le coq sportif en Oxbow zijn goede voorbeelden van dit modische aspect. In het functionele sportsegment verkoopt Knuvers de merken: Nike, Adidas, K Swiss, Speedo. Uiteraard zijn er ook rackets en fitnessapparaten te vinden. En wat dacht u van kinderkleding? “Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.”

Omdat Knuvers Sport zich wil blijven onderscheiden van de grote warenhuizen en ketens wordt ervoor gezorgd dat net datgene wordt ingekocht wat niet op elke hoek van de straat te koop is.

Een gedegen kennis van sporten, sportbeoefening en blessures bij de advisering neemt een steeds belangrijkere rol in. Knuvers Sport biedt u die kennis. Het personeel is gedegen opgeleid, sport zelf ook veel en is uitermate goed op de hoogte van alle producten en materialen.

Kennis, advies, klantvriendelijkheid en service staan bij Knuvers Sport dan ook hoog in het vaandel. “Iedere klant moet bij ons met een bevredigend gevoel naar buiten gaan, met het idee dat ze goed geholpen en geadviseerd zijn.”

Vaste klanten kunnen bij Knuvers Sport met een klantenkaart
zelfs sparen voor extra korting.

Openingstijden

Maandag13:00-18:00
Dinsdag09:30-18:00
Woensdag09:30-18:00
Donderdag09:30-18:00
Vrijdag09:30-20:00
Zaterdag09:30-18:00
ZondagGesloten

Adres

Helftheuvelpassage 98
5224 AP 's-HERTOGENBOSCH
073-6234655

2019 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie