D-Reizen

 

 D-reizen opent eerste vernieuwde reisbureau in Den Bosch 

Het eerste compleet vernieuwde reisbureau van D-reizen is geopend in Den Bosch! Een bijzonder moment, vooral omdat Den Bosch ook de thuishaven is van onze nieuwe eigenaar Prijsvrij Vakanties. 

“Fijn om weer leven in het reisbureau te zien, dat geeft echt veel energie” geeft Michelle de Wit, verantwoordelijk voor de retail binnen Prijsvrij, aan. “Het personeel heeft zo’n drive om er weer een succes van te maken, dat is echt aanstekelijk”. 

Het eerdere wat gedateerde reisbureau in de Heftheuvel passage heeft een complete renovatie gehad. “Tijdens de verbouwing kregen wij al veel vragen van mensen die weer graag bij hun vertrouwde reisbureau een vakantie willen boeken. Het personeel is enorm enthousiast om ze eindelijk weer te kunnen helpen.” 

D-reizen Heftheuvel is een van de ruim 70 D-reizen winkels die ondertussen zijn heropend. “Eind 2022 verwachten we, met onze nieuw te openen Flag Ship Stores en meer vernieuwde winkels, weer de grootste reisretailer van Nederland te zijn. We zijn druk in ontwikkeling en het gaat, na de corona opleving in juli, weer volgens planning. We zien juist in deze tijd dat de klant nog meer behoefte heeft aan het persoonlijk reisadvies van onze experts. De klant is op zoek naar zekerheid en wil goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden en coronaregels ter plaatse. Daarnaast is flexibiliteit bij het boeken van een vakantie belangrijker dan ooit, niet iedere organisatie kan dat bieden. Wij kunnen onze klanten daar inzicht in geven en perfect over informeren.” Aldus Michelle de Wit

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00 uur
Dinsdag09:30 - 18:00 uur
Woensdag09:30 - 18:00 uur
Donderdag09:30 - 18:00 uur
Vrijdag09:30 - 20:00 uur
Zaterdag09:30 - 18:00 uur
ZondagGesloten

Adres

Helftheuvelpassage 224
5224 AP 's-HERTOGENBOSCH
073-7000052

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie