D-Reizen

D-Reizen: voor een onafhankelijk reisadvies!

Onlangs heeft D-Reizen een nieuwe winkel filiaal geopend op de Helftheuvelpassage. Met alleen al drie vestigingen in Den Bosch en maar liefst 180 in heel het land is D-Reizen uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke reisbureau van Nederland.

”Veel concurrenten roepen dan wel dat ze onafhankelijk zijn en de beste prijs bieden, wij maken het iedere dag weer waar”, vertelt Daniëlle Groeneweg van D-Reizen Helftheuvelpassage. D-Reizen is dan ook niet voor niets uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van vakantiebestemmingen. Je kunt er terecht voor vrijwel alle denkbare vakanties. Van losse tickets tot complete rondreizen, van zonvakantie tot wintersport, van stedentrips tot kampeervakanties. “Desgewenst dragen wij zorg voor alles wat er bij je vakantie komt kijken. Van verzekeringen, autoverhuur, tot zelfs de afspraken voor vaccinaties aan toe”, benadrukt Daniëlle, die samen met haar collega's Roselien, Shirley en Saskia verantwoordelijk is voor de vakantiewinkel in het filiaal Helftheuvelpassage:
 “Bovendien kun je niet alleen bij ons in de winkel boeken, maar ook telefonisch, via internet en sinds kort zelfs per chat.”

Dus geen tijd om bij ons langs te komen? Geen probleem! U kunt ons op allerlei manieren bereiken: via telefoon, mail en zelfs chat. Liever toch persoonlijk contact? U kunt met ons een afspraak maken om uw vakantiewensen te bespreken wanneer u dat uitkomt. Dat is D-reizen: Ideaal geregeld!

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00 uur
Dinsdag09:30 - 18:00 uur
Woensdag09:30 - 18:00 uur
Donderdag09:30 - 18:00 uur
Vrijdag09:30 - 20:00 uur
Zaterdag09:30 - 18:00 uur
ZondagGesloten

Adres

Helftheuvelpassage 224
5224 AP 's-HERTOGENBOSCH
073-7000052

2021 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie