Winny Knuvers

Interview met een Helftheuvel ondernemer
20-05-2020

Wanneer je vader voetbaltrainer was, je jeugd in het teken stond van sport, je dochters gek zijn van hockey en je man een sportzaak heeft waar je zelf al 25 jaar te vinden bent; dan moet het sportbloed wel door je aderen stromen. En niets is minder waar; Winny is de grootste sportfanaat van allemaal! 

 

Winny is gek van yoga, fitness en is graag – bij mooi weer! - aan de wandel en aan het mountainbiken. Genoeg sport zal je denken? Maar nee hoor, elke zondag staat ze ook nog eens langs het hockeyveld. Dat is helemaal haar ding! En wanneer ze dan thuis op de bank ploft, zapt ze meteen naar Studio Sport. Gelukkiger kun je haar niet maken. Alhoewel: verassingen en een vakantie naar Italië doen haar ook enorm goed! 

 

Wanneer je Winny vraagt wat haar favoriete item uit hun zaak is wijst ze, hoe kan het ook anders, naar een hockeystick én een voetbal. Maar zo’n heerlijk vest, zoals ze op de foto aan heeft, is ook een echte aanrader. Scoren maar, want hij is zo lekker comfy! Dat vindt Winny belangrijk, ook als het gaat om de bezoekers van de Helftheuvel. Want als je je ergens comfortabel en thuis voelt, maakt dat het shoppen zoveel fijner! 

 

Haar favo Helftheuvel-winkels? Dat kan Winny maar moeilijk kiezen! Ze zou een winkel te kort doen wanneer zij alleen de winkels zou benoemen waar zij vaak shopt, want de kracht van de winkels zit ‘m in het samen doen! 

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie