Sinterklaas op de Helftheuvel

Pietenfestijn op zaterdag 30 november en zondag 1 december
18-11-2019

Opgelet lieve kinderen! Sinterklaas is weer in het land. Per trein arriveerde de Goedheiligman samen met al zijn Pieten op het station in Apeldoorn om van daaruit zijn weg te vervolgen. Eén van zijn trouwste Pieten - Piet Pedro del Salvano, oftwel ‘de slapende Helftheuvelpiet’ - verblijft tot aan Pakjesavond weer in zijn knusse Pietenhuisje in de Helftheuvelpassage. Van daaruit brengt hij in de nachtelijke uurtjes cadeautjes naar alle lieve kindjes in Den Bosch en omstreken. 

Geen enkel hotel is groot genoeg voor de Sint en al zijn Pieten. Vandaar dat de winkeliers van de Helftheuvel opnieuw  hebben aangeboden één van zijn meest ijverige helpers onderdak te bieden. ’s Nachts gaat Piet Pedro del Salvano de daken op en overdag slaapt hij zijn roes uit in het winkelcentrum. Maak hem maar niet wakker, want hij heeft zijn rust hard nodig! Bij zijn huisje staat wel een brievenbus waar kinderen hun verlanglijstjes kunnen inleveren.

Pietenfestijn & Pieten Express

Op zaterdag 30 november en koopzondag 1 december dendert de Pieten Express weer door de Helftheuvelpassage. Alle kinderen kunnen ook dit jaar weer gratis instappen! Maak een onvergetelijk treinritje door het winkelcentrum, dat dit hele weekend in het teken staat van het Sinterklaasfeest. Beide dagen lopen er een heleboel Pieten rond op de Helftheuvel. En net als voorgaande jaren kun je weer een mooie foto laten maken in een prachtig Sinterklaasdecor. Deze kun je na afloop gratis downloaden op www.facebook.com/helftheuvel/.

2020 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie