Kippie Den Bosch

zoveel lekkers
28-04-2020

Dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, is voor Tamara Ceulemans allang geen geheim meer. Ze grilt, braad en snoept (stiekem) al 5 jaar lang bij Kippie. Eerst in dienst in de zaak van haar ouders, maar inmiddels is Tamara mede-eigenaar. Nu dus nog even samen; onder de vleugeltjes van ons pap en ons mam, maar – ooit – mag zij Kippie Den Bosch helemaal in haar ‘uppie’ gaan runnen. Geloof ons: ze is een echte Kippiekenner, dus dat komt vast goed! 

 

Keuzes maken bij Kippie kan lastig zijn; er is zoveel lekkers! Maar als echte kenner kan Tamara, samen met het Kippie-team, jou helpen bij deze ‘zware opgave’. Ze doen dat maar al te graag! En wanneer je deze ‘Kippiekenner’ dan vraagt wat haar eigen favoriete ‘kippie’ is, dan kan zij wél kiezen zonder te twijfelen: de Japanse snacks! Lekker zoet, heerlijk voor bij het avondeten óf gewoon uit het vuistje als late night snack tijdens een avondje tv. Loopt het water je al in de mond? Je zou trouwens denken dat je Tamara wakker kunt maken met heerlijke hotwings, maar niets is minder waar; sushi en pasta’s zijn haar guilty pleasures. Maar vooruit: haar vriend en vrienden mogen haar ook best uit bed bellen als ze haar nodig hebben. 

 

Doordat de Helftheuvel het grootste overdekte winkelcentrum uit de regio is én omdat het alles onder één dak heeft, maakt het voor Tamara een fijne shop-plek. Vooral Twinkeltje en Hunkemöller zijn haar favoriet. Want wanneer er een nieuwe collectie binnen is, is Tamara er als de kippen bij! 

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie