Jolanda Kleine van Gall & Gall

Het gezicht van Gall & Gall
17-08-2020

Geboren in Berghem, verhuisde recent van Waardenburg naar Zaltbommel, heeft twee Labradoodles en werkt al vanaf dag één (2013) bij Gall & Gall Helftheuvel; Jolanda Kleine A.K.A. jouw persoonlijke drank-adviseur weet ALLES van alcoholische versnaperingen. Van een volvette Chardonnay en een rode Pinot Noir, tot een shot Tequila en een goed glas Whisky. Zij kan jou precies vertellen welke drank jouw kookkunsten complimenteert, hoe lang je je fles kunt bewaren en welke temperatuur jouw wijntje moet hebben om er optimaal van te genieten. 

 

En nu we het over optimaal genieten hebben: Jolanda kun je gerust ’s nachts eens wakker maken voor een AIX rosé, want dat vindt ze toch een partijtje heerlijk! Net als vakanties, lezen, wandelen en shoppen na werktijd. Voor haar zoon hopt ze graag even langs Knuvers en hijst zich daarna zelf in nieuwe outfit van Peacock Casuals. En wanneer je Jolanda vraagt wat ze zo fijn vindt aan het winkelcentrum roept ze meteen: “De mensen, de reuring en de gezelligheid!”. Kijk, die hoort daar helemaal thuis! 

 

Je zou wellicht denken dat Jolanda en haar flessen stil hebben gestaan tijdens de coronatijd, maar niets is minder waar! Dit keer vlogen niet alleen de jenevers en de rum over de toonbank, maar was vooral de wijn in trek. Tja, Jolanda snapt maar al te goed dat jij, vooral in deze tijd, ’s avonds lekker op de bank ploft met een lekker (vol!) glas gegist druivensap. 

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie