Extra koopavonden voor Kerst

woensdag 11 en donderdag 12 december
02-12-2019

De populariteit van de Helftheuvel is niet alleen te danken aan het kwalitatief sterke winkelaanbod, maar zeker ook aan de bijzonder fijne sfeer in het winkelcentrum. De ondernemers van de Helftheuvelpassage doen er dan ook alles aan om deze waar mogelijk te bevorderen. Zeker in de feestelijke decembermaand. Met een sfeervolle aankleding en dito muziek, ruimere openingstijden, extra koopzondagen en natuurlijk heel veel aantrekkelijke aanbiedingen en acties!

 

Kerstmis. De tijd van lekker uitgebreid tafelen, eindeloos kletsen en heel veel gezelligheid. En van cadeautjes geven én krijgen niet te vergeten. Winkelcentrum de Helftheuvel heeft ook deze decembermaand weer alles in huis voor een geslaagd kerstfeest. Van alle ingrediënten voor een onvergetelijk kerstdiner, kerstcadeaus in alle soorten en maten, tot een ongekend ruim aanbod trendy kleding en kledingaccessoires, zodat je weer goed gekleed aan het kerstdiner kunt aanschuiven. Kortom, de Helftheuvel heeft het allemaal! Breng gewoon snel eens een bezoek aan het winkelcentrum en laat je inspireren.

Bijvoorbeeld tijdens het nieuwe evenement ‘Kerstshoppen’ op woensdag 11 en donderdag 12 december. De Kerstman loopt dan door de Helftheuvelpassage, er klinkt sfeervolle muziek en de winkels zijn beide dagen extra lang open, namelijk tot 20.00 uur. Daarnaast zijn er die periode ook weer een aantal extra koopzondagen en wel op zondag 24 november en zondag 1, 15, 22 en 29 december. Dus ook voor al je kerstinkopen ben je bij de Helftheuvel aan het juiste adres! 

2020 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie