Expert van Erp Helftheuvelpassage

Interview met expert Jason
31-03-2020

Hij snuffelde er al wat rond tijdens zijn stage, maar nu – jaren later – is hij ontpopt tot de bedrijfsleider van Expert. En wat voor één! Want van al dat moois in ‘zijn’ winkel gaan zijn ogen glimmen, kan hij uren kletsen en kent hij zijn winkel van binnen en van buiten. Van wasmachines tot televisies, van stofzuigers tot laptops; Jason en het gehele team van Expert weten er alles van. Maar waar Jason pas écht helemaal lyrisch over is, zijn alle audioapparatuur. Want als muziekliefhebber is die hoek in de winkel een waar walhalla. Zijn persoonlijke audio-favoriet? De producten van Harman Kardon; een hoogwaardig audiomerk dat keer op keer weet te innoveren. 

 

Of je Jason ’s nachts wakker kunt maken door de volumeknop van zijn speaker open te draaien? Vast, maar heel vrolijk wakker wordt hij dan niet. Want de feestbeest uithangen heeft hij vroeger al genoeg gedaan. Waar hij nu wél graag voor wakker gemaakt wil worden, is wanneer zijn familie nieuws heeft óf je een heerlijk ontbijtje klaar hebt staan. Heb je dat niet? Dan kun je hem beter gewoon lekker laten liggen.

 

Jason is een gezelligheidsmens, dus je kunt vast begrijpen dat hij zich in de Heltheuvel helemaal thuis voelt. Want de gezelligheid, de aandacht voor de aankleding en de collegialiteit onder de winkeliers maakt het voor hem altijd een feestje om te werken. En wanneer zijn werkdag dan achter de rug is, haalt hij soms een lekker frietje in de passage of zoekt iets lekkers uit bij de bakker; want van hard werken krijg je lekkere trek! 

 

2021 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie