Cell City

Daar kun je je geluk niet op
21-09-2020

Zijn voorliefde voor elektronica begon ooit bij Dixons, hij vond uiteindelijk zijn match bij de smartphones en opende 5 jaar geleden zijn eigen mobieltjes walhalla: Cell City. Erkan laadt daar helemaal op. Van hoesjes tot schermen, van gadgets tot reparatie; zijn ogen glinsteren van al dat mobiel-geluk. Maar waar hij pas echt van gaat glunderen, is zijn tweede zaak in de Helftheuvelpassage. Want als mobieltjes-gek én ondernemer, was dit een kans uit duizenden. 

 

Daar zal hij met liefde sleutelen aan de mobieltjes die jij hebt laten stuiteren, bieden hij en zijn collega’s topservice, vind je – schrik niet – 5000 verschillende telefoonhoesjes, is er een ware fotostudio én een ‘nostalgie hoekje’. “Een wat?” horen we je denken… Een hoekje waar Erkan zijn jeugdsentiment heeft uitgestald en je mobieltjes uit het jaar nul kunt spotten. Ook jij kan daar dus, net als Erkan, je geluk niet op! Maar vergeet niet Erkan zijn favoriet eens een blik te gunnen: de refurbished telefoons. Tweedehands pareltjes die hij helemaal heeft opgelapt en verkoopt voor een koopie! 

 

Het liefst bevindt hij zich de hele dag tussen de telefoons, maar wanneer hij – heel even – zijn mobiel-bubbel verlaat, hopt hij langs bij Fruitcompany en Supervlaai. Kijk, van hard werken krijg je trek! En wanneer deze Bosschenaar trots door de paden van de Helftheuvel tuurt, vind hij dat hij in het aller gezelligste winkelcentrum ter wereld werkt uhhhh hobbyt

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie