Carola Hogeboom

‘het vrouwke van de slager’
07-09-2020

In een ver verleden zat Carola in de champignons, maar dat is - nadat ze in 2002 op een advertentie reageerde - wel andere koek: Carola werkt nu al 19 jaar bij Keurslagerij Pieter Verhoeven. Daar werkt ze met de mooiste producten; van gebraden rosbief tot shoarma, van een gepaneerde schnitzel tot – Carola’s favoriet – duetjes. Je zou bijna denken dat ze ervan droomt…

 

Waar vroeger de Keurslager enkel en alleen vlees verkocht, duikt Carola tegenwoordig elke dag de keuken in om dansend de lekkerste salades, koude schotels, slaatjes en wraps te bereiden. Helemaal hip; zo’n luxeproduct! Vooral de Poké Bowls en Vitello Tonato zijn in trek bij de Keurslager-fans. En na zo’n dag werken gaat Carola het liefst met haar man en boot op pad, lekker een dagje winkelen of kletsen met haar ‘kinderen aan huis’. Dat vindt Carola pas genieten! 

 

Carola werkt na deze 19 jaar nog altijd met veel plezier bij Keurslagerij Pieter Verhoeven, ze heeft veel praatjes gemaakt met klanten en een hele hoop gezelligheid gekend in de Helftheuvel. Een winkelcentrum met een gouden randje. Want hier kun je door het diverse aanbod, volgens ‘het vrouwke van de slager’, altijd slagen!

2022 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie