Altijd Welcom bij Nuij

Interview met een Helftheuvel ondernemer
11-03-2020

Ooit begonnen als Makelaar, maar toen de huizenmarkt tot een dieptepunt zakte, besloot Rachel Nuij tóch aan de slag te gaan in de zaak van haar ouders. Toen nog als franchise Primafoon winkel, maar inmiddels al 10 jaar als franchiseformule ‘Welcom bij’. En waar ze begon in de winkel, is Rachel nu vooral achter de schermen druk aan het werk. Letterlijk achter haar scherm, want stiekem spendeert Rachel toch meer uren op haar eigen mobiel dan gedacht. Maar hé, nu ook vaak zakelijk; dus ze vergeeft het zichzelf! Het is ook hard nodig, want met niet alleen een vestiging in de Helftheuvelpassage, maar ook in Rosmalen, is er genoeg te doen! En voor wie denkt dat Rachel ’s nachts alleen maar kan dromen over mobieltjes, abonnementen en hoesjes, heeft het goed mis! Een glas champagne en aardbeien met slagroom komen ook regelmatig voorbij. 

 

Rachel haar mobiel-favoriet? De Iphone 11 pro max; een telefoon met de beste camera, het grootste scherm en het snelste besturingssysteem. Weten wat jouw match made in heaven is? Het team van ‘Welcom bij Nuij’ zijn ware matchmakers en vinden op basis van jouw wensen jouw nieuwe telefoon-liefde. En kijk niet gek op wanneer het team je bij naam noemt, weet welke provider je hebt én ook nog eens precies kan vertellen welke mobieltjes je hebt (gehad), want het geheugen is goed getraind. En dat maakt ‘Welcom bij Nuij’ een winkel waar je je thuis voelt; dat laten sommige klanten maar al te goed merken ook! Van bloemen tot bonbons; het team van ‘Welcom bij Nuij’ neemt zo nu en dan met rode blosjes in ontvangst. 

 

Ons kent ons, het veelzijdige aanbod, de vele activiteiten en evenementen én het feit dat het winkelcentrum overdekt is, maakt Winkelcentrum Helftheuvel voor Rachel the place to be. Supervlaai en Beaucoupe Kapsalon zijn haar persoonlijke favoriete winkels; want na een dag hard werken mag je jezelf best in de watten leggen.

2021 © Winkelcentrum Helftheuvelpassage | Schepper communicatie